• Hívjon most!
  • +36302279225

Írjon: info@ozontisztasag.hu

Nem hagy semmilyen nyomot a bútorokon, tárgyakon
Nem kell a növényeket ki és bevinni, így gyorsabb
Olcsó, gazdaságos, gyors és HATÁSOS!
Használható kül- és beltérben!

Hogyan működik a hidegködös fertőtlenítés?

A szert a kezelendő felületre 10-50 mikron nagyságú cseppekben kell kijuttatni, amihez a legideálisabb berendezés a hidegköd-képző gép. A hidegköd-képző gép a SteriClean-t apró cseppekre porlasztva sűrű fertőtlenítő ködöt képez. Így a légtér fertőtlenítésekor az aktív részecskék egyenletesen eloszlanak a légtérben, azok mindenhova eljutnak, még a nehezen hozzáférhető rések vagy a távoli sarkok sem jelentenek többé gondot.
A készítményt javasoljuk akut penésztelepek felszámolására tárolókban, csarnokokban, pincékben a falra, hordókra, berendezésekre teljes töménységben nagy porlasztás mellett kipermetezve. Célszerű ezt a műveletet a súlyos vírushelyzetre való tekintettel hetente elvégezni a magas fokú higiénia megőrzése érdekében. A kezelés 30 perces behatási idő után a helyiség újra használatba vehető, így az igénybevételi idő rendkívül alacsony, a nagy hatásfok mellett a szer alkalmazása egyszerű és veszélytelen, nem támaszt különleges személyi és gépi igényt. SteriClean színtelen, pH 3 értékű, enyhén savas hatású, klórszagú folyadék, ami nátrium-hipoklorit, hidrogén-peroxid, klór-dioxid és ózon hatóanyagot tartalmaz.
A hatóanyagok modern, elektrokémiai eljárás után magas redoxpotenciálú anyagokká változnak, így a SteriClean fizikai úton semmisíti meg a baktériumokat, gombákat és a vírusokat.

Hogyan működik az ipari ózongenerátor?

Működés: Az ózongenerátor az oxigénből képez ózon molekulákat. Alapesetben az oxigén két atomos molekula (O2), de az ózonizátor segítségével átalakul háromatomos ózonmolekulává (O3), mely egy lazább kötést eredményez. Az eljárás során nincs szükség semmilyen vegyszerre, tehát az ózontermelés teljesen környezetbarát technológia. Az ózonmolekulák nagyon tiszta és erős oxidáló gázt képeznek. Az oxidáció miatt remek csírátlanító, fertőtlenítő hatással bír. Megfelelő körülmények között akár 3.000-szer erősebb fertőtlenítő hatása is lehet, mint a klórnak. Az oxidáció következtében lebomlanak a szagot okozó vírusok és a baktériumok és az egyéb szerves anyagok. Az ózontermelő gép megszűnteti a dohányfüst szagát, az ételszagokat, a vegyszer szagot, kiírtja a penészgombát és a doh szagot.

Miért csak ózongenerátor használatával állítható elő az ózon? Miért nem lehet palackban árusítani?
Azért, mert az ózon felezési ideje szobahőmérsékleten kb. 20 perc. Instabil állapotú molekula, ezért gyorsan visszaalakul stabil oxigénné. Ebből következik, hogy nem környezetszennyező, hiszen oxigénné változik vissza. 

Mennyi időt vesz igénybe?

Az ózongenerátoros fertőtlenítés ideje függ a helyiségek nagyságától és a fertőtlenítéshez felhasznált gépeink mennyiségétől, mivel több gép áll rendelkezésünkre, így gyors megoldást nyújtunk minden esetben, maximum pár óra alatt egy teljes lakás fertőtlenítés megoldott.

Kérjen ajánlatot most!

Ózonos levegőtisztítás és fertőtlenítés bármilyen zárt térben!

Biztonság: A helységet a kezelés idejére el kell hagyni, a kisállatokat és a növényeket ideiglenesen el kell távolítani.
A kezelés a berendezésekben használati tárgyakban semmilyen kárt nem tesz.
A fertőtlenítés végén a gépeket eltávolítjuk, egészséges és friss levegőjű helységeket adunk át.