• Hívjon most!
  • +36302279225

Írjon: info@ozontisztasag.hu

Hogyan működik az ipari ózongenerátor?

Működés: Az ózongenerátor az oxigénből képez ózon molekulákat. Alapesetben az oxigén két atomos molekula (O2), de az ózonizátor segítségével átalakul háromatomos ózonmolekulává (O3), mely egy lazább kötést eredményez. Az eljárás során nincs szükség semmilyen vegyszerre, tehát az ózontermelés teljesen környezetbarát technológia. Az ózonmolekulák nagyon tiszta és erős oxidáló gázt képeznek. Az oxidáció miatt remek csírátlanító, fertőtlenítő hatással bír. Megfelelő körülmények között akár 3.000-szer erősebb fertőtlenítő hatása is lehet, mint a klórnak. Az oxidáció következtében lebomlanak a szagot okozó vírusok és a baktériumok és az egyéb szerves anyagok. Az ózontermelő gép megszűnteti a dohányfüst szagát, az ételszagokat, a vegyszer szagot, kiírtja a penészgombát és a doh szagot.

Miért csak ózongenerátor használatával állítható elő az ózon? Miért nem lehet palackban árusítani?
Azért, mert az ózon felezési ideje szobahőmérsékleten kb. 20 perc. Instabil állapotú molekula, ezért gyorsan visszaalakul stabil oxigénné. Ebből következik, hogy nem környezetszennyező, hiszen oxigénné változik vissza. 

Mennyi időt vesz igénybe?

Az ózongenerátoros fertőtlenítés ideje függ a helyiségek nagyságától és a fertőtlenítéshez felhasznált gépeink mennyiségétől, mivel több gép áll rendelkezésünkre, így gyors megoldást nyújtunk minden esetben, maximum pár óra alatt egy teljes lakás fertőtlenítés megoldott.

Kérjen ajánlatot most!

Ózonos levegőtisztítás és fertőtlenítés bármilyen zárt térben!

Biztonság: A helységet a kezelés idejére el kell hagyni, a kisállatokat és a növényeket ideiglenesen el kell távolítani.
A kezelés a berendezésekben használati tárgyakban semmilyen kárt nem tesz.
A fertőtlenítés végén a gépeket eltávolítjuk, egészséges és friss levegőjű helységeket adunk át.