• Hívjon most!
  • +36302279225

Írjon: info@ozontisztasag.hu

A tiszta levegő Önnek is jár!

Ózonos levegőtisztítás és fertőtlenítés bármilyen zárt térben!

Hívjon minket: +36302279225

Hol használható?

Az ózongenerátor gyakori felhasználási területei

Kórházak, rendelők, várótermek, betegszobák, műtők, laborok fertőtlenítése

Az ózon sterilizáló hatása sok esetben felülmúlja a vegyszerekét és ráadásul nem hagy hátra semmilyen káros anyagot. Szívesen alkalmazzák kórházakban, orvosi rendelőkben, hogy megakadályozzák a fertőzések továbbterjedését. Műtét utáni betegnek elengedhetetlen, hogy olyan helyiségben lábadozzon, ami higiénikus, vírusoktól, baktériumoktól, penészgombáktól, mikroorganizmusoktól mentes legyen.

Dohos pincék, penészes falak kezelése:

Az ózon elpusztítja a penészgombákat és így megszűnik a dohos szag is. A tartós eredmény érdekében érdemes a páratartalmat is kezelni.

Klímafertőtlenítés:

Az ózon elpusztítja a klímarendszerben hemzsegő baktériumokat, melyek a kellemetlen szagot okozzák. A baktériumok elpusztításával a szag is megszűnik.

Állat telepek fertőtlenítése:

Ahol állatok tartózkodnak, mint pl. állatorvosi rendelők, vagy állattelepek, ott egy idő után felhalmozódnak a szagokat okozó baktériumok.

Óvodák, iskolák, intézmények:

ahol sok ember van egy légtérben tartós ideig, elkerülhetetlen a kórokozókkal való találkozás. Emiatt ajánlott ezen helységek akár havi fertőtlenítése főleg járványok idején, de megelőzés céljából is.

Lakások, családi házak:

Gyenge immunrendszerrel rendelkező személyek, asztmások, allergiásoknak fontos, hogy lakókörnyezete, fertőző baktériumoktól és vírusoktól, poratkáktól mentes legyen. Az ózonkezelés elpusztítja az allergizáló tényezőket, mindennemű tisztítószer használata nélkül és nem marad más, csak a friss, üde, tiszta levegő a lakásban

Hűtőházak, élelmiszerraktárak fertőtlenítése:

az élelmiszeriparban a baktériumok elszaporodása meggyorsíthatja a termékek romlását, ezért hasznos a raktárakat időnként ózonnal fertőtleníteni.

Éttermek, hotelszobák szagmentesítése:

Az éttermekben rengeteg illat és szaganyag halmozódik fel. Ugyanez a helyzet a hotelszobák esetén. A vendégek sokkal jobb érzéssel lépnek be a vendéglátó helyiségekbe és szívesebben térnek oda vissza, ha érzik a higiénia és a tisztaság illatát.

Címünk

Zalaegerszeg Tőzike u. 1

Telefonszámunk

E-mail

info@ozontisztasag.hu

Mikor dolgozunk?

Egyeztetett időpontban