• Hívjon most!
  • +36302279225

Írjon: info@ozontisztasag.hu

A tiszta, egészséges környezet Önnek is jár!

Hidegködös fertőtlenítés, vagy Ózonos levegőtisztítás és fertőtlenítés ITT!

Hívjon minket: +36302279225

Hol használható?

A hidegködös fertőtlenítés és az ózongenerátor gyakori felhasználási területei

Kórházak, rendelők, várótermek, betegszobák, műtők, laborok fertőtlenítése

Hidegködös fertőtlenítéskor a szert a kezelendő felületre 10-50 mikron nagyságú cseppekben kell kijuttatni, amihez a legideálisabb berendezés a hidegködképző gép vagy a mikroporlasztós permetező. A hidegködképző gép a SteriClean Industry-t apró cseppekre porlasztva sűrű fertőtlenítő ködöt képez. Így a légtér fertőtlenítésekor az aktív részecskék egyenletesen eloszlanak a légtérben, azok mindenhova eljutnak, még a nehezen hozzáférhető rések vagy a távoli sarkok sem jelentenek többé gondot.

Az ózon sterilizáló hatása sok esetben felülmúlja a vegyszerekét és ráadásul nem hagy hátra semmilyen káros anyagot. Szívesen alkalmazzák kórházakban, orvosi rendelőkben, hogy megakadályozzák a fertőzések továbbterjedését. Műtét utáni betegnek elengedhetetlen, hogy olyan helyiségben lábadozzon, ami higiénikus, vírusoktól, baktériumoktól, penészgombáktól, mikroorganizmusoktól mentes legyen.

Dohos pincék, penészes falak kezelése:

A hidegköd ideális és gyors fertőtlenítési módszer penészes, dohos helyeken is, hiszen mindenhová eljut, hordók közé, sarkokhoz, bárhová.

Az ózon elpusztítja a penészgombákat és így megszűnik a dohos szag is. A tartós eredmény érdekében érdemes a páratartalmat is kezelni.

Klímafertőtlenítés:

A hidegköd tökéletesen fertőtlenít minden felületet, tartályt, edényt, berendezést, valamint csírátlanítja a hűtőházak, raktárak, tárolók légterét.

Az ózon elpusztítja a klímarendszerben hemzsegő baktériumokat, melyek a kellemetlen szagot okozzák. A baktériumok elpusztításával a szag is megszűnik.

Állat telepek fertőtlenítése:

Ahol állatok tartózkodnak, mint pl. állatorvosi rendelők, vagy állattelepek, ott egy idő után felhalmozódnak a szagokat okozó baktériumok. Mindkét megoldás ideális fertőtlenítő hatással bír. A hidegködös fertőtlenítés olcsóbb, míg az ózongeneráros eljásás valamivel drágább a behatási idő miatt.

Óvodák, iskolák, intézmények:

ahol sok ember van egy légtérben tartós ideig, elkerülhetetlen a kórokozókkal való találkozás. Emiatt ajánlott ezen helységek akár havi fertőtlenítése főleg járványok idején, de megelőzés céljából is.
A hidegködös eljárás és az ózongenerátoros eljárás is tökéletes fertőtlenítő hatással bír így megoldást nyújtanak a helyiségek teljes fertőtlenítésére. A hidegködös eljárás gyorsabb, olsóbb, míg az ózongenerátos fertőtlenítés hosszabb időt vesz igénybe, ezáltal drágább.

Lakások, családi házak:

Gyenge immunrendszerrel rendelkező személyek, asztmások, allergiásoknak fontos, hogy lakókörnyezete, fertőző baktériumoktól és vírusoktól, poratkáktól mentes legyen.

A SteriClean hidegköd tökéletesen fertőtlenít minden felületet, berendezést, valamint csírátlanítja lakását, foltok és ártalmas vegyszerek nélkül!

Az ózonkezelés elpusztítja az allergizáló tényezőket, mindennemű tisztítószer használata nélkül és nem marad más, csak a friss, üde, tiszta levegő a lakásban

Hűtőházak, élelmiszerraktárak fertőtlenítése:

A SteriClean hidegköd tökéletesen fertőtlenít minden felületet, tartályt, edényt, berendezést, valamint csírátlanítja a hűtőházak, raktárak, tárolók légterét.

Az élelmiszeriparban a baktériumok elszaporodása meggyorsíthatja a termékek romlását, ezért hasznos a raktárakat időnként ózonnal fertőtleníteni.

Éttermek, hotelszobák szagmentesítése:

Hidegködös fertőtlenítés esetében a kezelés 30 perces behatási ideje után a helyiség újra használatba vehető, így az igénybevételi idő rendkívül alacsony, a nagy hatásfok mellett a szer alkalmazása egyszerű és veszélytelen, nem támaszt különleges személyi és gépi igényt.

Ózongenerátoros fertőtlenítés esetében az éttermekben rengeteg illat és szaganyag halmozódik fel. Ugyanez a helyzet a hotelszobák esetén. A vendégek sokkal jobb érzéssel lépnek be a vendéglátó helyiségekbe és szívesebben térnek oda vissza, ha érzik a higiénia és a tisztaság illatát.

Címünk

Zalaegerszeg Tőzike u. 1

Telefonszámunk

E-mail

info@ozontisztasag.hu

Mikor dolgozunk?

Egyeztetett időpontban