• Hívjon most!
  • +36302279225

Írjon: info@ozontisztasag.hu

Mi az a hidegködös fertőtlenítés?

A jelenlegi súlyos  járványügyi helyzetre való tekintettel cégünk kiegészítette az eddigi ózonos fertőtlenítési szolgáltatását, a hidegködös módszerrel kijuttatott SteriClean vegyszerrel történő fertőtlenítéssel.

A hidegködös fertőtlenítés előnye az ózonnal történő fertőtlenítéssel szemben:

  • hatékonyabb, sokkal gyorsabb munkavégzés, ezáltal olcsóbb is a szolgáltatás
  • nem kell a virágokat ki- és visszapakolni a helyiségekből, azok is lefertőtleníthetők a szerrel a kezelés során

Hatásos vírusok, gombák, baktériumok ellen, mind a légtérben mind a felületeken. A szer alkalmazása veszélytelen, ahogy az  biztonsági adatlapján is látható

SteriClean fertőtlenítőszer

SteriClean az élelmiszeriparban, köz- és szociális intézményekben, irodákban, egészségügyben, valamint ipari létesítményekben, gyártócsarnokokban, raktárakban használható baktericid, fungicid és virucid hatású fertőtlenítőszer.

A SteriClean termék a következő előnyöket nyújtja:

  • széles hatásspektrum (baktericid, fungicid, virucid)
  • azonnali eredmény szermaradvány nélkül
  • nem toxikus, biztonságos felhasználás
  • élelmezési és munkaegészségügyi várakozási ideje 0 nap

A SteriClean - antimikrobiális spektruma alapján - baktericid hatását 25%-os, fungicid hatását 80%-os, míg virucid hatását 100%-os töménységű oldat elkészítésével, 30 perces behatási idő mellett éri el. Tökéletesen fertőtlenít minden felületet, berendezést, valamint csírátlanítja az irodák, csarnokok, raktárak, tárolók légterét

A fertőtlenítő szer kijuttatása

A szert a kezelendő felületre 10-50 mikron nagyságú cseppekben kell kijuttatni, amihez a legideálisabb berendezés a hidegköd-képző gép. A hidegköd-képző gép a SteriClean-t apró cseppekre porlasztva sűrű fertőtlenítő ködöt képez. Így a légtér fertőtlenítésekor az aktív részecskék egyenletesen eloszlanak a légtérben, azok mindenhova eljutnak, még a nehezen hozzáférhető rések vagy a távoli sarkok sem jelentenek többé gondot.
A készítményt javasoljuk akut penésztelepek felszámolására tárolókban, csarnokokban, pincékben a falra, hordókra, berendezésekre teljes töménységben nagy porlasztás mellett kipermetezve. Célszerű ezt a műveletet a súlyos vírushelyzetre való tekintettel hetente elvégezni a magas fokú higiénia megőrzése érdekében. A kezelés 30 perces behatási idő után a helyiség újra használatba vehető, így az igénybevételi idő rendkívül alacsony, a nagy hatásfok mellett a szer alkalmazása egyszerű és veszélytelen, nem támaszt különleges személyi és gépi igényt. SteriClean színtelen, pH 3 értékű, enyhén savas hatású, klórszagú folyadék, ami nátrium-hipoklorit, hidrogén-peroxid, klór-dioxid és ózon hatóanyagot tartalmaz.
A hatóanyagok modern, elektrokémiai eljárás után magas redoxpotenciálú anyagokká változnak, így a SteriClean fizikai úton semmisíti meg a baktériumokat, gombákat és a vírusokat.

Kérjen ajánlatot most!

Hidegködös fertőtlenétés bármilyen térben!